MIT campus

More
13 years 1 week ago #4376 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Ez ellen is meg fogjuk védeni. Sok jó módszer van rá.

Anna elkezdi a szertartást... (Beavatás asztrális küldetéssel)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 days ago #4385 by TheElf
A szertartás kívülr?l nem néz ki soknak, valójában egy kis meditáció. Egy kis meditáció, látomásokkal, a totemmel való kommunikáció pedig nem t?nik szokatlannak (Anna nem el?ször visz át a totem metasíkjára), annál furcsább viszont az asztrális küldetés után Anna csalódott tekintete:

- Azt hiszem az álcázás terén még b?ven van mit fejl?dnöd sajnos. Majd megnézem hogyan lehet er?sebb, jobb szertartással segíteni. a dolgon.

Mary, a banda "utcai mágusa" megjegyzi:

- Ahogy látom nem is varázsolt még semmit, így nem tudjuk milyen az álcázás varázslata... S?t asztrálisan megnézve nem is úgy látom mintha tudna. Eddig láttam látens tehetséget, most azt sem.

Anna ránéz a mágusra

- Szerintem meg rosszul nézed. Én látom az álca alatt az aktivitást. Sajnos túl könnyen. És szerintem tud talán varázsolni is már.

(Masking képesség az ami bejátszik)

- Anna, szerintem az utóbbiban tévedsz, nem hiszem, hogy tudnék varázsolni. [i:1ans04h0]Ahhoz a varázslatot valóban meg kell tanulni,[/i:1ans04h0] ami id?. Más képességek valóban jöhetnek a meger?södésemmel, de a tanulás nem egészen úgy megy nálunk mint, nálatok szellemeknél.

More
13 years 2 days ago #4386 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Ha már itt tartunk, csak nem csatába készültök? Vagy az ellen az egy szem leányzó ellen kell ekkora hader??" kérdezi az atya.

-"Más indoka nem lehet annak, hogy ilyen hirtelen kellett ezt is megoldani elvileg a védelem érdekében. Különben egy szent helyen elmélyülve pár napos önvizsgálat és lelki gyakorlatok után ejtettétek volna ezt meg, nem? Legalábbis én így tenném, hacsak nem a csata hevében várnám a megvilágosodást."

-"Hajlandó volna valaki beavatni engem is? Hátha akad a közelben egy kallódó puska és egy szabad l?rés nekem is. Egyébként ha másért nem, kíváncsi vagyok, hogy mit nem mondott el nekem ördöngös barátom. Igen, emlegetett bizonyos Azumi nevezet? hölgyet, de kétlem, hogy a jelen lév? volna az a bizonyos miko. Elnézést el?re is, de Watanabe kisasszonyt bizonyos mesterséges dolgok fényévekre távolítják ennek a lehet?ségét?l is, ami nem föltétlenül jelent lelki érzéketlenséget, de megbontja a természetes egyensúlyt ami az ilyen manipulációkhoz szükséges. A professzor ugyanígy nem tért ki erre a Lexi nev? legendás leányra sem, pedig bizonyára megérte volna, ha ennyit van említve és ennyire föl kell készülni ellene. Elnézést, hogyha valakinek a lábujjára hágtam volna, de ha így fölébresztitek a kíváncsiságom..."

Csapat riadó!

More
13 years 1 day ago #4387 by TheElf
- Atyám, azt szokták mondani, hogy az ismeretlen minden ellenségnél félelmetesebb. De mi az ami még az ismeretlenhez képest is sokkal rémiszt?bb tud lenni? A bölcsek szerint leginkább egy olyan barát aki hajlamos önmagát, és ezzel a környezetét is akaratlanul is bajba keverni. Végletekig kíváncsi, ezért rendszeresen turkál mások gondolataiba, és nehezen fogadja el azt, ha valamit, amire szerinte képes, más esetleg túl veszélyesnek ítél. Bár az ambíció és a tettvágy sok esetben el?nyös egy diákban, ezúttal aggódom már kicsit túlzásba vitte. Hiszen titkos technológiák után érdekl?dött a barátjánál, aki egy orosz katonai bázison dolgozik. Hogy, hogy nem, szinte azonnal felkerült egy olyan repül?gépre, amire a tervei szerint nem kellett volna. Hogy, hogy nem, a repülés és a légvédelmi rakéták tesztjének elválasztására vonatkozó orosz el?írásokból sem tartottak be semmit. És hogy, hogy nem, egy korábban megbízhatóan m?köd? rakéta eltalált egy olyan gépet ami nagyon nem hasonlított az eredeti céltárgyhoz, így egy hihet? mérték? hiba nem tette volna célponttá. És, hogy hogy nem azóta pár orosz úriember kicsit kíváncsi is volt a viszonyunkra ezekhez a titkokhoz. Arról, hogy honnan halottak arról, hogy foglalkozunk vele biztosan hazudtak.

- És bár nem hiszem, hogy hosszú távon bármi is elkerülné Severin figyelmét, jelenleg egy fontos szertartással van elfoglalva. És err?l az ügyr?l nem is nagyon beszéltem neki, talán ezért is említette inkább a másik kisebb ügyecskét egy vénasszonnyal. Nomeg az Inside View kérdést, meg talán Miyazaki kisasszonyt. Ha atyám valóban kíváncsi mindegyik ügyre, akkor elég annyit tudni, hogy a Renraku úgy gondolta a szabad akarat technikai eszközökkel való korlátozása segít elérni azt, hogy a fiatal lányoknak ne legyen házasság el?tti kapcsolatuk és a Renraku által megfelel?nek gondolt partnert válasszák. Az els? szempont kapcsán sem tudok jó szívvel egyet érteni, de azt gondolni, hogy Azumi boldogsága nem szempont, majd kap maga fölé egy urat, azt biztosan nem tudjuk elfogadni. Nem azért mert ítélkezünk, elítélünk dolgokat, hanem mert fontos a barátaink boldogsága. Ez viszont sok embernek nem tetszik a Renrakun belül, és egy kész politikai aknamez?, ezen pár felel?tlen "csak azért is megmutatom, hogy valamire van varázslatom a problémára" ami könnyen vezet ártatlanok halálához, nem lenne célszer?. Azt hiszem erre a helyzetre mondják, hogy a pokolba vezet? út jószándékkal van kikövezve.

- Lexi pont ezért jelent problémát. Ugyanis segít, inkább egy lehetséges barát, mint bármi más. [i:14fbycsz]De[/i:14fbycsz]?, pont ezért van megkötve a kezem, ha nem így látnám nagyon könny? lenne mit kezdeni a gondolatolvasással, ugyanis könnyen mondanám azt, hogy ilyesmit használni jogtalan támadás, és nem csak a törvény bet?je, de a törvény szelleme szerint is illegális, ezért bárkit be lehet vinni. De ami m?ködik egy ellenséggel szemben, az egy baráttal szemben már nem biztos, hogy megállja a helyét, és nem jó veszekedni, ítélkezni. De azt el lehet érni, hogy azt mondja, ha komolyabb ellenállással néz szembe a varázslata, akkor nem éri meg [i:14fbycsz]mindig[/i:14fbycsz] ezt használni. Így talán kérdeznie is kell, akkor megérti azt milyen veszélyeket akarunk elkerülni, nem a "felszíni gondolatok félinformációiból" fog felépíteni egy veszélyes taktikát.

- A Renraku kérdés csak az egyik amivel meg kell birkózni. Az a szörnyeteg amit éppen Severin fog meg, némi utánanézés után szintén érdekes ügy, de ott az Inside View is kavart. Miyazaki Azumi pedig ott dolgozik, de közben bizony Otto barátn?je, és a Keisinger házban lakik. Azt hiszem az ottani vitákról nem kell sokat mondani. Talán csak az jut eszembe, hogy a kisasszony küldött nekünk példányokat az Inside View-ból, mert kíváncsiak voltunk pár dologra. Csakhogy a macsak aki hozta mást is hozott... Megosztotta volna a zsákmányát. Ez pedig Crystalnak nem tetszett. Lexi és Crystal viszont jó barátok.

- Ami történt, az szintén kapcsolódhat a gondolatolvasáshoz, mert Lexi valahonnan megtudta, hogy Otto-t megkeresték azok a b?nöz?k akikkel volt egy kis bajunk. Nos, Lexi úgy döntött, kcisit keményebben gyakorol nyomást a remek újságíró miko-ra, és akkor hátha majd ? elkapja az illet?ket. ? egy baráthoz fordult. A barát úgy döntött, lopott szellemet küld rájuk, majd megpróbálja elengedni. Meg se nézve milyen szellem ez, de úgy néz ki, ez jött a Wilbeforce féle banyától. És besugárzott egy pár háztömböt.

- A Radioaktivitás pedig nem vicces, pláne azért mert sok más szellem köszöni még élvezi is a környezetet, ezt Chicago kapcsán megtudtuk. Nos, ez a szellem, az ez által jelentett veszélyeknek viszont utána kell járni és ha ilyesmi rendszeresen kerül el? egy mágusnál, és ez problémát okoz, akkor fel kell ellene lépni. Az ilyen jelleg? pusztítás mellett tudjuk, id?nként a boltjuk környékén is akadnak kisebb-nagyobb gondok. Ha pedig az Inside View-t már említettem, akkor Severin nem szeretné, ha a Keisinger ház titkai kikerülnének. Nem csak Otto ökörségei, vagy a barátn?jének ilyen ügyei jelentenek érdekes helyzetet, hanem mondjuk az egyik lakó csalással akart jegyet szerezni, így most mindenki ZHt írhat az év elején, viszonylag nagyobb anyagból. És gyanús, hogy az illet? hölgy tiltott szerekkel él, amibe a ház más lakóit is belevonta, ezzel próbálva segíteni a helyzetén. Ha pedig ez a szer veszélyes és terjed, akkor anélkül kell megállítani a terjedését, hogy azt nagyon a Keisinger házhoz kötné a média.

- Azaz, ha atyám lövészárkot keres, az több irányban is megvan. A Wilbeforce családnak pedig biztos megvan a véleménye arról kit ismernek el papnak, kit tartanak kereszténynek, stb. és nem hiszem, hogy túl udvariasak lennének, így bizony az ? defenesztrálásuk is lehetséges irány. Ez a lövészárok már jó rég óta adott, és bizony a Wilbeforce családdal Severinnek is konfliktusa van. A Renraku ügy pedig... Ott csak azt kell elérni, hogy a Renraku számára is az legyen a jó, ha Azumi maga választja meg kivel akarja leélni az életét. Ha pedig a cégnél bármilyen mágikus projekt szóba jön, akkor jól jöhet, ha képes vagyok az asztrális síkon látni, részt venni a varázslattervezésben, sok más apró dolog is fontos.

More
13 years 1 day ago #4388 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Csodálatos! Akkor igaz amit Keisinger barátom mondott. Mármint, hogy melletted nem lehet unatkozni. Ennyi fronton egyszerre indítani háborút viszont nem a legel?nyösebb lépés. Egyet szerintem meg is próbálok majd mindjárt lezárni." mondja és el?vesz a zsebéb?l egy pergamentekercset. Olyasfélét amire a bullákat szokták írni, amire már el?re rá van ütve a két kulcsos nagy pecsét.

-"Egy pillanat, csak ezt meg kell fogalmazzam..." mondja és egy igazi fantasybe ill? tintás üveget vesz el?, aminek a dugóját egy régies toll szúrja át, majd veszettül körmölni kezd. Pár perc múlva visszateszi az üveget a zsebébe, összetekeri a papírt, majd ráüti a saját pecsétjét is.

-"Remélem a Renraku nem akar Vatikánnal tengelyt akasztani. Igaz keresztes háborút nem fogunk indítani, de publicitás szempontjából nem lenne túl el?nyös, hogy ha túl gyakran ütné ezentúl bele az orrát Watanabe kisasszony magánéletébe. Mindenesetre a technika iránt mi is érdekl?dünk. Igaz eltörölni nem fogjuk tudni, de ha erre ?szentsége figyelmét idejében fölhívom, akkor talán idejében tud majd intézkedni, miel?tt a nagy mérték? használatra keresztény területeken is sor kerül. Egyébként is az ilyen alkalmazás csak az Ellenségnek kedvez. Remélem megértik. A többit viszont majd otthon. A lényeg, hogy ami titeket is érint az ebben van." adja át a levelet.

-"Ha valaki tudja hová kell küldeni, akkor legyen oly kedves és tegye meg, nem szeretném ha ez elkallódna a különféle leányvállalatok személyzeti osztályai közötti kommunikációban. Szerintem olyasvalaki adja át, akinek vagy nem okoz gondot elviselni ha fenéken billenti egy megacég vagy akit a nevezett társaság elvb?l nem rúgna valagba."

-"Visszatérve az el?bbiekre, most már értem, hogy miért olyan fontos összefutnom azzal a Willbeforce asszonnyal. Erre valaki elfelejtett kitérni, miel?tt arra hivatkoztam volna, hogy a családja ha jól emlékszem komolyan képviseltette magát a Teuton Lovagrend tagjai között. [Német lovagrend, ma már nincsenek harcosai csak papjai.] Amúgy is szándékoztam látogatást tenni a professzornál, f?leg hogy ehhez a nagyszabású rituáléhoz hívott segítségnek. Ezek szerint most én fogom tudni visszahívni. Mindenesetre most egy fronttal kevesebb, ha más nem akkor addig, amíg Watanabe kisasszony családja reagál. Remélem addig azért elérek Bostonig."

Csapat riadó!

More
13 years 7 hours ago #4389 by TheElf
- Azumi? Az a jobb, ha te juttatod el a családnak, nem? Bár most is a reakciójukra várunk, kíváncsi vagyok melyik kérdésre tudnak el?bb válaszolni. Mindenesetre, most nem jönne jól nekik egy firmware update segítségével való trükkös átprogramozás. Ez is segít id?t nyerni, de ett?l még ismerjük anyádat, megkeresné a nyomásgyakorlás új módját, ha addigra nem tesszük Jeffet számára elfogadhatóvá. A kézbesítést viszont úgy kellene megoldani, mind id?zítés, mind egyebek szempontjából, hogy ne legyen lehet?sége semmi hülyeséget csinálni. Azaz egyik kézzel ajándékot is kellene vinnünk talán.

Egy kicsit a pap felé pillanatva:

- Atyám, szabad tudnunk, mit írt a Renrakunak?

Ha pedig kell ajándékot vinni akkor hamar Azumi felé nézek.

- Mit szólsz egy plüssdekás 1.1 összerakásához? Méghozzá ezúttal nagyon kis méretben, és tudom hogy honnan szerzünk rá vev?t. Ha pedig a szériagyártás is Renraku lesz, más is... Akkor nyert ügyünk van. A lényeg az, hogy ezúttal egy jól elrejthet?, de a plüssdekás projektnél tervezett szenzor alapú kommunikáció egyes részeit támogató biztonsági kamera rendszert érdemes összerakni. Egy kis szerencsével tudok rá Lone Staros ajánlást szerezni, és esetleg megrendelést is, ha sok általuk telepített központi riasztó egy részébe beépíthetik. Tudod: Nekik a selling point, hogy plusz védelmet jelent ez, és így valaki el?rébb járhat a többieknél, nekünk pedig lehet megrendelés. A modult úgy kell kialakítani, lehessen egy plüssfigura szeme... Ezzel fogjuk bemutatni. A Lone Star viszont a bankokban kirakott képek rögzítésénél, látszólag "csavar" szerepben fogja használni. Vagy ajtók, kábelcsatornák, stb. díszesebb kialakítása mellett.

- Javarészt Off the shelf megoldásra építünk. Távmér?s, céltávcsöves kiberszemre. Meg kell oldani, hogy a rendszer együttm?ködjön egy klasszikus Smartlink megoldással, és meg tudja oldani, hogy a mesterlövészek le tudják közdeni a takarásban és részleges fedezékben lév? támadót. Sok rablást lehet ezzel kockázatosabbá tenni, mégis csak egy apró lépés az eddigiekhez képest. Az eddigi droneokat és klasszikus kamerákat jól kiegészítené a rendszer. F?leg akkor, ha megoldjuk a többcsatornás kommunikációt. Ha id?vel olcsóbbá válik a gyártás, amire minden esély megvan, akkor kommunikációra is használt lézer nyaláb megszakadását érzékelve megoldható egy klasszikus riasztó funkció is.

Banda felé:

- Srácok, ki kellene találni hogy egy mocira hogy helyezhet? úgy fel egy szem, hogy a lehet? legtöbb módon tudjon kommunikálni, akár a közeli járm?veken keresztül továbbadva a jelet. A lényeg, ha valaki megint meg akarná lovasítani a banda mocijait, hogy valami csúnya dolgot kövessen el vele, egy kicsit nehezebb dolga legyen. És még gondolkodom hova jönne jól nehezebben kiszúrható biztonsági rendszer. Persze ez egy kicsit nehéz, mert sok helyre nem lenne jó a látványos rendszer, mert nem err?l szól az a hely, de közel sem biztos, hogy ilyen helyeken a rejtett rendszert alkalmaznák.

Ekkor lép be az ajtón a tábori lelkész.

- Szia f?nök, sziasztok srácok

(a banda felé)

Majd szépe bemutatkozik Azumi és a pap felé.

- Szia Suzie vagyok, tábori lelkész, de Aika csapatában különleges ügynök is. Sokat mesélt rólad.

- Jó napot atyám!

A sorrend nem feltétlenül véletlen. Na Suzie sem néz ki éppen papnak, a lelkészi hivatásról csak a túszment? kommandósok ruhájára van felvarrva a jelzés, ? bizony azon tábori lelkészek közé tartozik akik nem csak a fegyver nélküli szolgálatot vállalták, annál inkább krízis helyzetben nyújtanak lelki segítséget is a rászorulóknak.

- Jöttem mert arról panaszkodik pár ?r, hogy "de nem is nézett ki papnak".

Time to create page: 0.418 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.